Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

νικος παπανικολαου

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

εαν αυτο το μπ..ρδ.λο ειναι κρατος, εμεις ειμαστε …ζουλου


Έχετε δει κράτος που οι ψηφοφόροι να ξεπερνούν το σύνολο των πολιτών; Υπάρχει είναι  η αγΕΛΛΑΣ. 

Xθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής, όπου αναφέρει ότι  ο νόμιμος πληθυσμός
>>Συνέχεια>>
της χώρα μας ανέρχεται σε 9.903.268 Ελληνίδες και Έλληνες και συμπεριλαμβάνει βεβαίως - βεβαίως, νεογέννητους, ανήλικους, ενήλικες.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Έλα όμως που σύμφωνα τώρα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, που αυτή τη στιγμή είναι ακόμα αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του, το εκλογικό σώμα της χώρας, δηλαδή οι άνω των 18 ετών Ελληνίδες και Έλληνες που είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, ανέρχεται σε 9.952.570 ενήλικες πολίτες. 
Δηλαδή παρατηρούμε την επιτομή της κρατικής παράνοιας. Το εκλογικό σώμα είναι μεγαλύτερο από το σύνολο του πληθυσμού κατά 49.302 ενήλικες ψηφοφόρους  (9.952.570 -  9.903.268 = 49.302). 
Μάλλον έχουν ξεχάσει να σβήσουν από τους εκλογικούς καταλόγους τους ….νεκρούς του 40-44 η όλα είναι… μαϊμού. 
Νομίζουμε ότι αυτό θα πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες ως μνημείο ενός κράτους στο οποίο εξαφάνισε τους ανήλικους και τα μωρά.  Όλοι αυτοί είναι.... απλά βάσει των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους ανύπαρκτοι, και έχουμε και περίσσευμα 49.000 ..πολίτες …φαντάσματα. 

Αντιγραφή από Ελληνικο Καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου