Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

η ασπιρινη συμμαχος εναντια στο καρκινο


 Νέα έρευνα έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες που θέλουν την ασπιρίνη να αποτελεί σύμμαχο ενάντια στον καρκίνο.
Σύμφωνα με την αμερικάνικη έρευνα η
>>συνέχεια>>

καθημερινή λήψη ασπιρίνης μπορεί να μειώσει μέχρι και κατά 16% τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο
Εκτός αυτού μπορεί να μειώσει και τους ρυθμούς εξάπλωσης του καρκίνου σε όσους έχουν ήδη.
Πάνω από 100.000 άντρες και γυναίκες, χωρίς ιστορικό καρκίνου, που έπαιρναν ασπιρίνη καθημερινά μέχρι και 11 χρόνια, πήραν μέρος στην έρευνα με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως οι θάνατοι από καρκίνο του εντέρου και του στομάχου είχαν μείωση μέχρι και 40%, ενώ άλλες μορφές σημείωσαν μείωση κοντά στο 12%.
Οι ερευνητές δεν έχουν βρει ακόμα με ποιό τρόπο η ασπιρίνη λειτουργεί ευεργετικά. Προηγούμενες μελέτες είχαν φτάσει στο ίδιο συμπέρασμα, όμως τα ποσοστά θανάτου αυτή τη φορά ήταν μειωμένα.

Πηγή i-live news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου