Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

μητροπολιτικη ορχηστρα θεσσαλονικης !!!!!!!!!!!!!!


Με μία κοινή πρωτοποριακή σύμπραξη όμορων Δήμων της Θεσσαλονίκης για την δημιουργία κοινού Μουσικού Σχήματος, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και το Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού, αποφάσισαν την δημιουργία της «Μητροπολιτικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης».
Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει τον αρχικό
>>Συνέχεια>>
πυρήνα της «Μητροπολιτικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης», δίνοντας της ταυτόχρονα προοπτική ύπαρξης και εξέλιξης για τα επόμενα χρόνια.
Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και οι δημότες του αποκτούν Συμφωνική Ορχήστρα και το Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης διαμέσου του Δημοτικού Κέντρου Μουσικής και Χορού, εμπλουτίζει και αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους σπουδαστές του.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, δήλωσε για την παραπάνω σύμπραξη :
Σήμερα κάνουμε άλλη μια τομή στο χώρο του πολιτισμού, μια κίνηση με πανελλήνια εμβέλεια, μια κίνηση που δείχνει πως πέρα από την επίλυση λειτουργικών προβλημάτων,, πράττουμε πραγματικά πρωτοπόρα, και καινοτόμα. Κάνουμε μαζί οικονομίες κλίμακας σε πολιτιστικές δράσεις και μαζί δίνουμε ένα παράδειγμα διαδημοτικής αρμονικής συνεργασίας πέρα από παραταξιακές ή κομματικές αναφορές. Μοιραζόμαστε το κόστος λειτουργίας και καλώ και τους υπόλοιπους Δήμους του Μητροπολιτικού Συγκροτήματος, που για διάφορους λόγους ήταν διστακτικοί στο παρελθόν, να αγκαλιάσουν μαζί μας αυτήν την προσπάθεια και να συμπράξουν στη Μητροπολιτική Ορχήστρα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη κο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα ΔόμναΛειβαδούλου, για την θέρμη με την οποία αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή.

Πηγή kulturosupa



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου