Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

τελος στην παρανομη αφισοκολληση επιδιωκει ο δημος θεσσαλονικης

Τέλος στο φαινόμενο της παράνομης αφισοκόλλησης, το οποίο αφενός επιβαρύνει την εικόνα της πόλης, αφετέρου δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού για τις επιχειρήσεις, επιδιώκει να θέσει ο δήμος Θεσσαλονίκης.   
>>Διαβάστε περισσότερα>>

 Προς αυτήν την κατεύθυνση η αντιδημαρχία Ανάπτυξης και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων προχωρά στον καθορισμό είκοσι σημείων, που θα είναι και τα μοναδικά μέσα στην πόλη, όπου θα επιτρέπεται η ανάρτηση αφισών. Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χασδάι Καπόν κατά κύριο λόγο πρόκειται για σημεία που βρίσκονται στις παρυφές του κέντρου της πόλης και έχουν ήδη εγκριθεί από την Επιτροπή Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Έργου (ΕΠΑΕ) της διεύθυνσης Πολεοδομίας.
Τα ειδικά πλαίσια που θα τοποθετηθούν στα επιλεγμένα σημεία, όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος, θα διατίθενται αποκλειστικά για την προβολή εκδηλώσεων πολιτιστικού χαρακτήρα, όπως είναι ενδεικτικά οι συναυλίες ή οι θεατρικές παραστάσεις. Μάλιστα κατά το προσεχές διάστημα η αντιδημαρχία Ανάπτυξης και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού πρόκειται να προχωρήσει στη δημιουργία ενός μητρώου, στο οποίο θα περιληφθούν όλες οι επιχειρήσεις της πόλης που δραστηριοποιούνται στο χώρο του πολιτισμού.
«Είμαστε αποφασισμένοι να περιορίσουμε το φαινόμενο της παράνομης αφισοκόλλησης. Θα είμαστε αυστηροί στο θέμα αυτό, προχωρώντας και στην επιβολή προστίμων σε όποιες περιπτώσεις αυτό απαιτείται», ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ο κ. Καπόν.

Τα σημεία ένα προς ένα
Τα σημεία, όπου θα επιτρέπεται η ανάρτηση αφισών, είναι τα ακόλουθα: 1. Επί της οδού Κλεάνθους (απέναντι από το γήπεδο του ΠΑΟΚ). 2. Στη συμβολή της Κλεάνθους με τη Διογένους. 3. Στην αγορά Βλάλη. 4. Στη συμβολή της Βασιλίσσης Όλγας με την Καλλιδοπούλου. 5. Στη συμβολή της Μαρίας Κάλλας με τη Γεωργίου Παπανδρέου. 6. Στη συμβολή της Παπαναστασίου με την Καρδίτσας. 7. Στη συμβολή της Σοφούλη με την Παπανδρέου. 8. Στη συμβολή της Βούλγαρη με τη Στρωμνίτσης. 9. Στη συμβολή της Μαραθώνος με την Ευρυβιάδου. 10. Στη συμβολή της Λαμπράκη με την Κλεάνθους. 11. Στη συμβολή της Εθνικής Αμύνης με την Τσέλιου. 12. Στο χώρο που ορίζεται από την πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα και τις οδούς Λεβέντη και Μεσολογγίτη. 13. Στη συμβολή της Καυτανζόγλου με τη Λαμπράκη. 14. Στη συμβολή της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή με την οδό Παπάφη. 15. Στην οδό Αγγελάκη. 16. Στη συμβολή της Βιζυηνού με τη Δήλου. 17. Στη συμβολή της Αχελώου με τη Νικολάου Ουρανού. 18. Στη συμβολή της Κολωνιάρη με τη Βασιλειάδου. 19. Στη συμβολή της Μιχαήλ Καλού με τη Διδασκάλου Παπαθανασίου. 20. Στην οδό Βασιλειάδου.

Πηγή Εφημεριδα Μακεδονια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου