Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

νικος παπανικολαου

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

αντε να χαθεις κοπριτη καμμενε

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ... «ΠΑΝΑΓΙΑΣ» ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ...!!!
 ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΛΕ ΤΗΝ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ και ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...!!!

Τον εξάδελφό του (και συνονόματό του Παναγιώτη Καμμένο) διόρισε ως μετακλητό στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Α. Ε. της Βουλής ο Πάνος Καμμένος. 

Ο Πρόεδρος των Α. Ε. προέβη στη συγκεκριμένη τοποθέτηση ενώ μέχρι πρόσφατα κατήγγελλε και καταδίκαζε αντίστοιχα περιστατικά και εμφανιζόταν
>>διαβάστε παρακάτω>>
σκληρός τιμητής κάθε κρούσματος... οικογενειοκρατίας και επιλεκτικών συμπεριφορών του πολιτικού συστήματος...!!!
Οπως φαίνεται, μάλιστα, ο κ. Καμμένος ρύθμισε πρώτα αυτή την οικογενειακή εκκρεμότητα και στη συνέχεια αναχώρησε για τις πολυήμερες διακοπές του στην Ικαρία. 
Ειδικότερα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου η (με ημερομηνία 7/8/2012) απόφαση του προέδρου της Βουλής με την οποία «διορίζεται, στο Γραφείο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κ.Ο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, ο Παναγιώτης Καμμένος του Αλκιβιάδη».
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΩΝ 


Πηγή από POLITIKOSAFARI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου