Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

«Κάποιος να με προσέχει» ή αλλιώς...«Μαζί τα τρώμε» (!)


Ματαιοδοξίας συνέχεια από τον Θ.Πάγκαλο και μάλιστα αυτές τις στιγμές που ο κόσμος «στάζει αίμα» από την καταιγίδα των μέτρων που αναγγέλλει  η κυβέρνηση «εθνικής καταστροφής».Επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι είναι το είδος αυτού του ανθρώπου που του αρέσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά προς ίδιον όφελος και αυτοπροβολή ονοματίζοντας συνεργούς της καταστροφής τους απλούς Έλληνες πολίτες και μάλιστα τους θέλει συμμέτοχους στο «οργιόδες συμπόσιο» κατασπατάλησης του δημοσίου πλούτου της χώρας μας.
>>συνέχεια>>

Αμετανόητος  όντως και χωρίς καμία αυτοκριτική, εγωπαθής και κυκλοθυμικός, συνεχίζει να βγαίνει στα κανάλια υποστηρίζοντας αμετάκλητα το σλόγκαν του «Μαζί τα φάγαμε» προσθέτοντας τώρα και το καινούργιο «Μαζί τα τρώμε» (!)

Η επαναδιαπραγμάτευση είναι ένα μύθευμα που συντηρούν και τα τρία κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση, επισήμανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας σήμερα με αφορμή την ηλεκτρονική έκδοση, χθες, του πολυσυζητημένου του βιβλίου «Μαζί τα φάγαμε».
Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, που μίλησε στην τηλεόραση του Σκάι, «είναι ψέμα το να μιλάμε για την επαναδιαπραγμάτευση ενώ δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα».
Ο πρώην υπουργός επισήμανε ότι ο τίτλος του βιβλίου θα έπρεπε να είναι «μαζί τα τρώμε» καθώς συνεχίζουμε να παράγουμε ελλείμματα για τα οποία μάλιστα λαμβάνονται σήμερα τα επαχθή μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ που δεν αφορούν στη μείωση του χρέους.
Τόνισε ότι η μείωση των δαπανών του κράτους δεν έχει γίνει και επισήμανε την «παντελή έλλειψη μεταρρυθμίσεων στη χώρα».
Ως παράδειγμα έφερε το νόμο Διαμαντοπούλου για τα πανεπιστήμια που τελικά δεν εφαρμόστηκε, λόγω των αντιδράσεων των πανεπιστημιακών.
Σημείωσε ακόμη, ότι υπάρχουν κλάδοι της δημόσιας διοίκησης που είναι συνολικά διεφθαρμένοι, όπως η Εφορία και η Πολεοδομία και αναρωτήθηκε «ποιο πολιτικό κόμμα ήρθε και ζήτησε μεγαλύτερες κυρώσεις, ποιο συνδικαλιστικό όργανο πήρε θέση, πότε ζήτησε η ΑΔΕΔΥ μεγαλύτερο ήθος» Για να συμπληρώσει ότι ο ίδιος είχε το θάρρος να πει πράγματα που σκέφτονται όλοι, αλλά κανείς δεν τολμά να τα πει δημοσίως.
Αναφερόμενος, τέλος, στην ευθύνη των πολιτικών, υπογράμμισε ότι «για να μιλήσει ένας πολιτικός πρέπει να βγει από την πολιτική», ενώ είπε ότι «έπρεπε όλοι να φύγουν, όλη η Βουλή».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου