Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

αυτος ο Ανιθος δεν παιζετε με τ ι π ο τ α


΄Ενας ΄Ανιθος καταπέλτης, ένας μητροπολίτης έτσι όπως επιτάσσει το θεολογικό και θρησκευτικό status. ΄Ενας μεγάλος ηγέτης -οικονομολόγος-ειδικός στην εξωτερική πολιτική-με γνώσεις και άποψη  για τα αθλητικά τεκταινόμενα-ίσος ο καλύτερος δήμαρχος που
>>Συνέχεια>>
θα μπορούσε να έχει αυτή η πόλη-και μέγας κόλακας του αντωνάκη του κολωτούμπα. Κάτι μου λέει ότι είσαι δεξιότατος άγιε, έτσι??? ΄Ανιθος ο μέγας . Ασχολείται με όλα ...(περισσεύει χρόνος για τον Θεό???)
  
Λοιπόν ξεκίνησε με το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η Αργεντινή.  Περιέγραψε στους πιστούς τις σκηνές εκείνες που έβλεπε πριν έντεκα χρόνια στην τηλεόραση για την Αργεντινή, τονίζοντας ότι «μετά την αναρχία που επικρατούσε, τώρα η πρωθυπουργός της χώρας υπέγραψε το τελευταίο ομόλογο στους δανειστές της χώρας!»!!!!!!!!!!
Στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Έντεκα χρόνια θα φτάσουμε και εμείς; Εδώ λέμε μέχρι το τέλος του άλλου χρόνου, σιγά – σιγά να αναλάβουμε και πάλι. Αλλά δεν πρέπει να φοβούμεθα, να είμαστε Έλληνες παλικάρια».
Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης ΄Ανιθος αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, τονίζοντας ότι «χάνουμε μετάλλια διότι έχουμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας ως Έλληνες».
Μετά είχε σειρά η Θεσσαλονίκη. Αναφέρθηκε  στην έκθεση της ΔΕΘ, που γίνεται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη. «Διάβασα σε εφημερίδα που έγραφε ότι στην ΔΕΘ πρέπει να σκεφτούμε αν πρέπει να έρθει ο Πρωθυπουργός, γιατί λέει μήπως γίνουν επεισόδια! Τι είναι αυτά; Στην ώρα της δοκιμασίας πρέπει να είμαστε όλοι μαζί», ανέφερε ενώ πρόσθεσε: «Είναι δυνατόν εμείς να δυσκολεύουμε τον Πρωθυπουργό να έρθει στη Θεσσαλονίκη αυτές τις δύσκολες μέρες, με τις διεκδικήσεις μας, οι οποίες είναι δίκαιες και ευλογημένες. Όχι και να μην έρθει ο Πρωθυπουργός!» 
Ο "επί παντός τόπου και χρόνου" ιεράρχης, δεν άφησε ασχολίαστες και τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε ότι η Ολυμπιακή φλόγα προήλθε από την Τουρκία.  «Είναι ντροπή να λέγονται αυτά! Είναι κανείς να χάνει το μυαλό του μ΄ αυτά που λένε… αλλά όλα μπορούν να γίνουν για να χαλάσει η Ελλάδα».
«Ας μην πω άλλα για έναν Πρωθυπουργό μιας άλλης χώρας, γιατί μπορεί να έχω και συνέπειες», πρόσθεσε κλείνοντας ο κ. Άνθιμος.
Αυτά τα ολίγα, δια τα καθ'υμάς

Πηγή  romfea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου