Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

εκανε το 2cv...μοτοσυκλετα για να επιβιωσει !!!!!!


Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του Γάλλου «MacGyver» που στην προσπάθεια του να επιβιώσει έφτιαξε ένα μικρό μηχανολογικό θαύμα στη μέση της ερήμου.  

Το 1993 ο Γάλλος Emile Leray ταξίδευε στην έρημο Σαχάρα με το μικρό του Citroen 2CV, όταν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού το αυτοκίνητο του χτύπησε σε κάποιους βράχους με αποτέλεσμα   >>συνέχεια>>
να καταστραφεί ο άξονας του ενός τροχού και να μείνει στη μέση του πουθενά χωρίς κανέναν τρόπο διαφυγής.   


Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (3)Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (2)

Δεν το έβαλε όμως κάτω και με τη βοήθεια των εργαλείων του, ενός σιδηροπρίονου και κομματιών του άχρηστου πλέον αυτοκινήτου του, ο Leray κατάφερε να φτιάξει μια λειτουργικότατη μοτοσυκλέτα και να ταξιδέψει με αυτή μέχρι την κοντινότερη πόλη, όπου δεν πρόλαβε να φτάσει γιατί τον σταμάτησε η αστυνομία επειδή οδηγούσε παράνομο όχημα!
Αξίζει να σημειωθεί πως καθ’όλη την διάρκεια των εργασιών, οι οποίες διήρκεσαν 12 μέρες – ευτυχώς είχε μαζί του νερό και φαγητό για 10 μέρες) χρησιμοποιούσε το αμάξωμα του Citroen 2CV για να προστατευτεί από τις αμμοθύελλες.
Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (4)Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (6)
Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (5)
Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (7)
Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (8)










Πηγή  BLOGAROUME

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου