Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

<λοβερδος> .... γιατι κανει πραξη ολα οσα υποσχεται !!!!!


΄Ελλην Φορολογούμενε
Η Διοίκηση του ΙΚΑ στην προσπάθειά της να αναβαθμίσει και καλά τις υπηρεσίες που προσφέρει ξεκίνησε μία γραμμή επικοινωνίας, το 184, με σκοπό να σας διευκολύνει να βρίσκετε υποτίθεται το γιατρό  >>συνέχεια>>
που χρειάζεστε χωρίς να ταλαιπωρείστε για σειρά προτεραιότητας.
Τι είναι η νέα γραμμή 184;
Είναι το τριψήφιο νούμερο που σας δίνει τη δυνατότητα να νομίζεται ότι..........θα κλείστε ραντεβού με το γιατρό σας και να εξυπηρετείστε γρήγορα και άμεσα, χωρίς ταλαιπωρία και πολλή ώρα αναμονής. Δηλαδή, μ' ένα τηλεφώνημα θα μπορείτε να έχετε την αίσθηση ότι ορίζετε την ημέρα και την ώρα που θα επισκεφθείτε το γιατρό σας άσχετα αν δεν το κάνετε .
Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού;
Ραντεβού μπορείτε να κλείσετε από το τηλέφωνο καλώντας το τριψήφιο αριθμό 184 ή εάν επισκεφθείτε για οποιοδήποτε λόγο κάποιο από τα πολυϊατρεία μας, επί τόπου να ορίσετε το ραντεβού σας απευθείας στην τοπική γραμματεία. Η υπηρεσία του 184 λειτουργεί καθημερινές από 7:00 π.μ μέχρι 7:00 μ.μ.
Πόσο κοστίζει η κλήση στο 184;
Ακόμα και αν έχεις ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε σταθερά Ελλάδος η κλήση στο 184 στοιχίζει 0,1034 ευρώ ανά κλήση .Βρεις δε βρεις γιατρό .
Τι αλλάζει πλέον στο 184;
Από αύριο αν δεν βρίσκεις γιατρό πιέζοντας 1 θα ακούς το «πάτερ ημών» πιέζοντας το 2 θα ακούς το «άμωμος η οδός αυτού» !

Αντιγραφή !!!! από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου