Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

τον γιαννο παπαντωνιου ειχε "βυσμα" ο τσιπρας στο στρατο!!!!

Αποκάλυψη: O Παπαντωνίου είχε υπογράψει την μετάθεση του Τσίπρα!
Την ώρα που ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας το παίζει προστάτης των φτωχών και... καταγγέλει τη διαπλοκή προσπαθώντας να πείσει την κοινωνία ότι είναι ένας από αυτούς, ο ίδιος έκανε τη στρατιωτική του θητεία στα... σύνορα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έχοντας ως βύσμα τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου.
Η σεμνή τελετή της ολοκλήρωσης της στρατιωτικής θητείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε χώρα στις 28 Ιουλίου 2004, μετά από μια πραγματικά σκληρή και επίπονη παρουσία στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!
Το parapolitika.gr αποκαλύπτει όλο το χρονικό της δύσκολης και επίπονης στρατιωτικής θητείας του κατά τα' άλλα αριστερού κ. Τσίπρα, ο οποίος θέλει (;) και να κυβερνήσει τη χώρα για να φέρει δήθεν νέα ήθη στην πολιτική ζωή του τόπου και να αλλάξει την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου