Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ελευθερος με περιοριστικους ορους ο πρωην δημαρχος βασιλης παπαγεωργοπουλος


Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του, στον ανακριτή, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Του επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 120.000 ευρώ, η υποχρέωση εμφάνισής του     >> συνέχεια>>
στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του κάθε 1 και 15 του μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.
Η απολογία του αφορούσε την υπόθεση της υπεξαίρεσης από τα ταμεία του δήμου, για την οποία ήδη έχουν προφυλακιστεί ο υπάλληλος Παν. Σαξώνης κι ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Λεμούσιας.
Παρόμοια απόφαση πήρε ο ανακριτής, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και για τη σύζυγό του Ελένη (κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος).
Εν τέλει πρέπει να το εμπεδώσουμε: οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί  αυτού του μπουρδέλου πάνε στη "στενή" και για κάνα πεντοχίλιαρο. Έτσι είναι, οι εξουσίες τα βρίσκουν μεταξύ τους!!!!!!! ΄Αλλο οι κιλότες, άλλο τα σώβρακα!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου