Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ολη η ελλαδα ειναι .........μπεεεεεεεεε.............


Ναι ρε, είμαστε Ελληνάρες.
*Γουστάρουμε Βατοπέδια, γουστάρουμε Χρηματιστήρια, γουστάρουμε Siemens, υποβρύχια που γέρνουν.
*Γουστάρουμε δυνατές Τράπεζες και τραπεζίτες
  >>συνεχεια>>

*Γουστάρουμε χαράτσια και μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις μας.
Αγαπάμε αυτούς που ενώ μας πήγαν τους μισθούς στα 400 ευρώ για το καλό της χώρας, αυτοί λαμβάνουν 6 χιλιάρικα.
*Λατρεύουμε την ασυλία του Βουλευτή και την αιώνια ατιμωρησία των εγκλημάτων του.
*Λατρεύουμε κάθε σελέμπριτι ή μεγαλοεπιχειρηματία να χρωστάει μερικά εκατομμύρια ευρώ εδώ και χρόνια και στο τέλος να κατάσχονται περιουσίες χαμηλόμισθων και συνταξιούχων .
*Μας αρέσει -κι ας μην το παραδεχόμαστε δημόσια- να είμαστε προτεκτοράτο και να μας επιβάλλουν οι Γερμανοί το τι θα ψηφίσουμε.
*Μας αρέσει που έχουμε μερικά εκατομμύρια παράνομους μετανάστες στην χώρα μας και φυσικά κανείς δεν αναρωτιέται ποιος τους έφερε.
*Μας αρέσει που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο, η αστυνομία υπάρχει μόνο για να φυλάσσει ως security τους Βουλευτές μας ή στην χειρότερη, για να σπάει τις διαδηλώσεις (και μερικά κεφάλια) στο Σύνταγμα.
*Την βρίσκουμε με το ποσοστό της ανεργίας που σε λίγο θα ξεπεράσει το ποσοστό της εργασίας.
*Μα πάνω απ’ όλα, ξέρουμε να τα επιβραβεύουμε όλα αυτά σε κάθε ευκαιρία στην κάλπη !
***Το συνολικό ποσοστό του 40% για τα δύο κόμματα που δημιούργησαν 400 δις χρέος χωρίς να έχει τιμωρηθεί ούτε ένας (νταξ, κι ο Άκης από αύριο έξω θα είναι) θα πρέπει ίσως να γραφτεί στα ρεκόρ Γκίνες ως το “Απόλυτο ρεκόρ Βλακείας”.


Πηγή blogaroume

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου