Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

τριτη 5 ιουνιου, απο τις 5 μεχρι 9 το απογευμα γινεται ποδηλατοδρομος η λεωφορος νικης...


Το μέτρο θα εφαρμοστεί την Τρίτη 5 Ιουνίου, από τις 17:00 μέχρι τις 21.00. Κατά την διάρκεια των 4 ωρών η μία λωρίδα αυτοκινήτων της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης από την πλατεία Ελευθερίας έως και το Λευκό Πύργο θα ανήκει αποκλειστικά στα ποδήλατα.
«Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος μας υπενθυμίζει ότι ο αέρας της    >>συνέχεια>>
πόλης μας ρυπαίνεται καθημερινά από τα χιλιάδες αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούμε με υπερβολικό τρόπο για κάθε μικρή ή μεγάλη μετακίνησή μας. Το περπάτημα και το ποδήλατο είναι απολύτως αποδεκτοί, αξιοπρεπείς, υγιεινοί αλλά και γρήγοροι τρόποι μετακίνησης, και για το λόγο αυτό ο Δήμος Θεσσαλονίκης καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να δώσει στην πόλη υποδομές για ήπια μετακίνηση. Στο πλαίσιο αυτό περιμένουμε να εγκριθεί το συντομότερο σχετικό αίτημα του Δήμου Θεσσαλονίκης προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την μερική ποδηλατοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης που εκκρεμεί επί… δέκα μήνες παγιδευμένο στα γρανάζια μιας ανεξήγητης γραφειοκρατίας» τόνισε ο Ανδρέας Κουράκης.

Πηγή Kulturosupa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου