Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ή οι γερμανοι ειναι πραγματι η αρια φυλη ή οι υπολοιποι ευρωπαιοι ειμαστε μαλακες


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Berlin Direkt" του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου ZDF, ο  Σόιμπλε επισημαίνει ότι «η κρίση του ευρώ θα ξεπεραστεί μόνον εφόσον αντιμετωπιστούν τα αίτια που την προκάλεσαν»
Μεταξύ άλλων είπε ότι για ΟΛΑ φταίει η…. ελλάδα , για την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, το Κογκό, την Κωλοπετινίτσα  και για το μ…..νί της μάνας του.
>>>Συνέχεια>>>

Στην ίδια συνέντευξη, ο σακάτης  κληθείς να σχολιάσει την κριτική που ασκεί η Ουάσιγκτον στη Γερμανία για την αντιμετώπιση της κρίσης, καλεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα «να ασχοληθεί περισσότερο με τη μείωση του αμερικανικού ελλείμματος, το οποίο είναι υψηλότερο από αυτό της Ευρωζώνης» ενώ ανάλογη απάντηση δίνει και στον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τόνι Μπλερ, ο οποίος πρότεινε η Γερμανία να εγγυηθεί το χρέος των χωρών της Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν πρόβλημα: «Αν η Βρετανία θέλει, να γίνει μέλος της Ευρωζώνης και να είμαστε δύο αυτοί που θα εγγυηθούμε».
Το ίδιο γουρούνι όμως ποτέ δεν αναφέρετε στους δύο παγκόσμιους πολέμους που έκαναν οι γερμανοί  και αιματοκύλισαν εκατομμύρια ανθρώπων, την οικονομική καταστροφή που υπέστησαν τα κράτη, την οικονομική ενίσχυση που έλαβαν απ΄’όλα τα κράτη (και την ελλάδα), την οικονομική ενίσχυση που πήραν για την συνένωση των δύο γερμανιών και τελικά για αυτά που μας χρωστάνε. Εγώ πάντως θα το επαναλαμβάνω συνεχώς  < Ή ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ  Ή ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ  ΕΙΜΑΣΕ ΒΛΑΚΕΣ-ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου