Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

νικος παπανικολαου

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

ο ακης, o μακης και ο λακης!!!


Δεν είχαν βρεθεί ποτέ στη ζωή τους μαζί… Ομως, πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αποτελούν ένα ετερόκλητο «τρίο», το οποίο, μέρα παρά μέρα, πίνει μαζί καφέ και σχολιάζει την επικαιρότητα στο αρχιφυλακείο των φυλακών Κορυδαλλού. Ο λόγος για τον πρώην   >>συνεχεια>>
υπουργό του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλο, τον μετρ του lifestyle Λάκη Γαβαλά και τον άλλοτε μεγαλοπαράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου Μάκη Ψωμιάδη.
Οι συναντήσεις των τριών για απογευματινό καφέ έχει γίνει ...
θέμα κουτσομπολιού στην κλειστή κοινότητα της φυλακής! Ολος ο Κορυδαλλός βουίζει για το «afternoon coffee time» του Ακη, του Μάκη και του Λάκη…
Ο Ακης Τσοχατζόπουλος και ο Λάκης Γαβαλάς είναι συγκρατούμενοι στην πριβέ έκτη πτέρυγα του Κορυδαλλού. Ο γνωστός «Μάκαρος», άρτι αφιχθείς από τα Σκόπια, διαμένει στη λιγότερο προνομιούχα πέμπτη πτέρυγα των κρατουμένων για οικονομικά εγκλήματα.
Η εικόνα του «μάτσο» Ψωμιάδη με το πούρο και το κομπολόι, του πρώην υπουργού και του εκκεντρικού μόδιστρου στο αρχιφυλακείο, ξαφνιάζει και δίνει λαβή για απίστευτα κουτσομπολιά ανάμεσα στους κρατούμενους, οι οποίοι, ωστόσο, δεν κρύβουν την αντίδραση και δυσαρέσκειά τους για την ευνοϊκή μεταχείριση των συγκεκριμένων υπόδικων…
Η είδηση, μάλιστα, για το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του Ακη Τσοχατζόπουλου στο κελί του, έχει προκαλέσει τον θυμό των υπολοίπων ενοίκων του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο πρώην υπουργός ήταν υπότροπος.
Σε προηγούμενη έρευνα είχε βρεθεί το κινητό, ωστόσο δεν έγινε καμία αναφορά στη διεύθυνση των φυλακών, καθώς, όπως καταγγέλλεται, ένα «δίχτυ» προστασίας από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι πρόσκεινται στο παλιό «βαθύ» ΠΑΣΟΚ, έχει απλωθεί γύρω από τον Ακη Τσοχατζόπουλο.
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για υψηλόβαθμο υπάλληλο, ο οποίος πέρασε στην έκτη πτέρυγα το κινητό στα χέρια του Ακη, ο οποίος το χρησιμοποιούσε χωρίς να λαμβάνει στοιχειώδεις προφυλάξεις, εκτιμώντας ίσως ότι είναι πέρα και πάνω από τον κανονισμό της φυλακής.
Το πειθαρχικό παράπτωμα, όμως, δεν στερεί την εβδομαδιαία -κάθε Κυριακή- συνάντηση του ζεύγους Τσοχατζόπουλου - Σταμάτη στο αρχιφυλακείο.

 Πηγή real.gr & Ο γκρινι@ρογατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου