Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

κλεφτες ανακυκλωσιμων υλικων αδειαζουν τους μπλε καδους

Τους μπλε κάδους αδειάζουν κλέφτες ανακυκλώσιμων υλικών (αλουμίνιο, πλαστικό, σίδερο, χαρτί, γυαλί) στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης έχουν ανταποκριθεί στη νέα προσπάθεια του δήμου και κάθε μέρα <><><><>
συλλέγονται 70 – 80 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών, ωστόσο κάποιοι φαίνεται πως βρήκαν στους μπλε κάδους τη δική τους πηγή εσόδων.
Όπως καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι του δήμου, «εκτός από τις ομάδες των αλλοδαπών που ψάχνουν διαρκώς τους κάδους συλλέγοντας ρούχα, τσάντες, παπούτσια και ανακυκλώσιμα υλικά, έχουμε διαπιστώσει την ύπαρξη μιας σπείρας που αδειάζει τους μπλε κάδους».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι κλέφτες των ανακυκλώσιμων υλικών χρησιμοποιούν δικό τους όχημα και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιούν ακόμη και απορριμματοφόρο – μαϊμού, ώστε να κάνουν στη συνέχεια μαζική διαλογή και να εμπορεύονται τα υλικά.
Το πρόγραμμα της ανακύκλωσης στη Θεσσαλονίκη έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της δημοτικής αρχής, η οποία αναμένει τα πέντε απορριμματοφόρα που θα κυκλοφορούν αποκλειστικά για την αποκομιδή ανακυκλώσιμων
Πηγή econews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου