Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

νικος παπανικολαου

Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

λοβεδρος: θα κινηθω στο πασοκ οταν ερθει η ωρα


Το μεγαλύτερο ίσος λαμόγιο, ο πιο ανίκανος  υπουργός που σε όποιο υπουργείο και να πήγε απέτυχε, το αρπαχτικό, ο κουτοπόνηρος του ΠΑΣΟΚ  κ.Λοβέρδος, παρέχει στήριξη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας ότι «δεν είναι ορθό να τίθεται θέμα ηγεσίας». «Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ άργησε να αλλάξει και ο κ. Βενιζέλος είχε μόνο τέσσερις <><><><>
εβδομάδες για να αλλάξει όσα θα έπρεπε να αλλάξουν σε τέσσερα χρόνια».
 Αναφορικά με το αν το ΠΑΣΟΚ έχει νόημα ύπαρξης ο κ. Λοβέρδος επισημαίνει με συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ότι στις ενδοκομματικές συσκέψεις μετά τις εκλογές έχει υποστηρίξει πως ο λαός έδωσε εντολή είτε διάλυσης είτε ανασυγκρότησης από μηδενική βάση.
 «Έχω απολύτως σαφή άποψη για το τι από τα δύο πρέπει να γίνει και θα κινηθώ σε αυτή την κατεύθυνση όταν έρθει η κατάλληλη ώρα», πρόσθεσε.
΄Αρα εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται ότι άρχισε ήδη να πριονίζει την καρέκλα του κ. Βενιζέλου.
Κύριε Βενιζέλο, έχετε μια και μοναδική ευκαιρία να μείνετε στην ιστορία. Διαλύστε αυτό το κίνημα (ο θεός να το πει κίνημα) γιατί μόνο πόνο προξενεί πλέον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου