Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

η σοφη "ατακα" της ημερας ..απο τον μπενι.......

Γράφει  ένα πρώην μέλος της "τσοντας"
Το ΠΑΣΟΚ «δεν θα γίνει "τσόντα" ούτε της δεξιάς ούτε της δημαγωγίας και του λαϊκισμού» .........
Τάδε έφη Ο ΜΠΕΝΙ.
Κύριε Βενιζέλο, δεν πήρατε χαμπάρι >>Συνέχεια>>
ότι το ΠΑΣΟΚ είναι από μόνο του "τ σ ό ν τ α" χωρίς να χρειάζεται βοήθεια??? Θα το εμπεδώστε στις 17 μετά στις ... 7 !!!!!
Αααα, και κάτι ακόμα, πολλά συγχαρητήρια για τη λίστα. Το ΠΑΣΟΚ σε πλήρη ανανέωση για να μπορέσει σε λίγα χρόνια να ξανακυβερνήσει, με στελέχη άξια, νέα και  με προοπτική όπως Κακλαμάνης, Βερελής, Κουτρουμάνης, Διαμαντροπούλου, την δυσλεξική αλλά αστροπελέκι Τζάκρη, το φίδι Σαχινίδη, τον πιο αποτυχημένο υπουργό Λοβέρδο, τον αδιάβαστο "εκκαθαριστή" Χρυσοχοίδη, Οκονόμου, Παπουτσή, το έτερο φίδι Καρχιμάκη, Γερουλάνο, Μπεγλίτη (πιφφφφφφφ) και όλους τους "κηπουρούς του Γωγάκη και τέλος τον ίδιο τον Παπανδρέου και χωρίς δισταγμό. 
΄Ετσι γίνεται το ξεσκαρτάρισμα- ξεκαθάρισμα "πρώην σύντροφε" και όχι με τους νεκροθάφτες και τους ευκαιριακούς σωτήρες. 
Και με νέο κόσμο προσπαθείς να ξαναχτίσεις το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας και κατέστρεψε ο ανίκανος γιος του Γωγάκης και η ..... παρέα του (που βέβαια εμείς σας ψηφίσαμε).  Ο άνθρωπος όμως από αρχαιοτάτων χρόνων , πάντα μάθαινε από τα ΛΑΘΗ  του και προσπαθούσε να μην τα ξανακάνει. Αν παρεμπιπτόντως, λέμε αν τα επαναλάμβανε τότε λεγότανε Μ@Λ@Κ@Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου