Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

νικος παπανικολαου

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

οι .... α ν ι κ α ν ο ι ....... αρχηγοι μας

Γράφει ο Νικος
Πριν από  έξι μήνες οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ  [και αφού ο χαζός Γωγάκης που τα γ@μισε όλα, αποφάσισε να .... αποσυρθεί από την εξουσία (ευτυχώς Θεούλη μου)] δεν κατάφεραν να συνενοηθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να κυβερνήσουν και φώναξαν <><><><>
τον υπάλληλο της goldman-sachs κ.Παπαδήμ(ι)ο να σώσει την Ελλάδα.  Όπερ και εγένετο!!......
Μετά από 6 μήνες ληστρικής κυβέρνησης με πρωτοκλασάτους ληστές τους Κουτρουμάνη, Λοβέρδο, Βενιζέλο..., οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ διαπίστωσαν ότι ήρθε ο καιρός να αποφασίσει ο "κυρίαρχος λαός" για τις τύχες του και προκύρηξαν  εκλογές.  Και ιδού το "θαύμα".  Όλοι θέλανε να γίνουνε αρχηγοί  κόμματος......και εν δυνάμει Πρωθυπουργοί!!!  Και αποκτήσαμε 25 περίπου αρχηγούς........ Και έγιναν οι εκλογές και οι πολύ ΑΝΙΚΑΝΟΙ πήραν σε ποσοστά αυτά που τους άξιζαν και πολλά τους ήταν. Και οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ , αφού ξόδεψαν  50-60 εκατομμυριάκια για τον προεκλογικό τους "αγώνα" (από τον ιδρώτα μας),  μαζεύονταν για πέντε μέρες σε ένα γραφείο και προσπαθούσαν να "τετραγωνίσουν τον... κύκλο..." ...... και  να φτιάξουν μια κυβέρνηση. Βάλανε στο τραπέζι όλα τα χρώματα της ίριδος, τα ανακάτεψαν, αφαίρεσαν κάποια, πρόσθεσαν κάποια άλλα ...... αλλά τίποτα.  Η  ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους όμως ξεπέρασε και τα όρια της λογικής. Και μια και ήρθαν έτσι τα πράγματα (με τον ανίκανο μικρό Αλέξη να παίζει συνεχώς με το καλάμι του) είπαν  να ξαναπάμε σε εκλογές!!!!
Και ρωτάμε εμείς οι αφελείς. Την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ  των ΑΝΙΚΑΝΩΝ θα πρέπει να την πληρώσουμε πάλι εμείς??? Επειδή  οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ  δεν θέλουν ή δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους εμείς θα πρέπει να πληρώνουμε κάθε 45 μέρες το "μάρμαρο" με εκλογές και καμιά  60ριά εκατομμύρια κάθε φορά???


Γεια σας κύριοι, εμείς ότι είχαμε να κάνουμε το κάναμε. Μας βάλατε να ψηφίσουμε και ψηφίσαμε. Ως εδώ. Στις επόμενες  εκλογές η αποχή θα φτάσει  στο 95%. Να βγάλετε κυβέρνηση "κόπρων" με 100.000 ψήφους. Για να αναγκαστείτε να πάρετε τον "πούλο σας" όλοι οι "παλαιομοδίτες  σωτήρες" αυτού του τόπου. Για να έρθουν νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες και ας είναι άπειροι. Μήπως σωθήκαμε από σας τους "έμπειρους, τους γάτους της πολιτικής"???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου