Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

νικος παπανικολαου

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

ο "ανιθος" σημερα ανελυσε το "σκοπιανο"


Στα Σκόπια και στο θέμα της ονομασίας αφιέρωσε το ΘΕΟλογικό κήρυγμά του, σήμερα από τον Ναό Αγίου Φωτίου, ο Θεσσαλονίκης <Άνιθος>.
"Αν είχαν δεχτεί, στο παρελθόν, να πάρουν ένα όνομα, που να είναι ακόμη και αρχαιοελληνικό, ή βυζαντινό και να έχει σχέση >>Συνέχεια >>
με την ιστορία τους, αλλά σε καμία περίπτωση το ελληνικό όνομα 'Μακεδονία', το θέμα θα είχε λήξει…………
Αναφέρθηκε και στο θέμα των εκλογών, παρακινώντας τους πιστούς "να κάνουν το καθήκον τους" και όλους τους Έλληνες "να είναι ενωμένοι, γιατί αν βρεθούμε εκτός Ευρώπης, θα είναι μόνον από αυτό, από το ότι δε θα είμαστε ενωμένοι".
Δεν μίλησε όμως για πολλοστή φορά παρά τις παροτρύνσεις μας για τα "ακριβά και χρυσοκέντητα άμφια, τις μήτρες και τα διαμαντάκια" (δεν είναι σαν Disco Ball ???) ......... Για τους υποσιτιζόμενους Έλληνες ........ τίποτα, κουβέντα.... Διότι γι'αυτούς ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου