Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

περιπτερο στο ποδηλατοδρομο

Το περίπτερο αυτό βρίσκεται μπροστά από την ψησταριά "Διαγώνιος" στη οδό Στ.Καλάρη και επειδή τα περίπτερα έχουν "απεριόριστο" αριθμό τετραγωνικών μέτρων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, εκτός από <><><><> 
τα πεζοδρόμια επεκτείνονται και στους δρόμους. Εδώ οι καλοί αυτοί  επαγγελματίες έχτισαν ένα σκαλοπατάκι , έστησαν και δυο-τρία ραφάκια για να βάζουν κιβώτια και όλα αυτά μέσα στον ποδηλατόδρομο.
Κύριε Κουράκη να τους χαίρεστε !!!!
Αλήθεια,   είχατε κάνει κάποιες εξαγγελίες  για τα market περίπτερα . Απαντάμε μόνοι μας. Μέχρι σήμερα <μηδέν>. Χρησιμοποιούν  όσο χώρο θέλουν, βάζουν όσα ψυγεία θέλουν, όσα σταντ θέλουν και βέβαια καταλαμβάνουν και το αντίστοιχο κομμάτι του δρόμου ακόμα και στην οδό Τσιμισκή. 
Κύριοι του Δήμου περπατάτε καθόλου στην πόλη??  Αν ναι, πάρτε μαζί σας και μια φωτογραφική μηχανούλα για να αποθανατίζετε το έκτρωμα που λέγεται Θεσσαλονίκη !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου