Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

εκβιαζει το καθαρμα του βερολινου για κυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ


ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ "ΒΕΡΜΑΧΤ"
Δεν με αφήνει αδιάφορο ως Γερμανό αν η Ελλάδα είναι στο ευρώ ή επιστρέψει στη δραχμή και ακόμα λιγότερο ως υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Μάνχαϊμερ Μόργκεν (Mannheimer Morgen) ο Βόλφγκαγκ Σόιμπλε.
Κάνουμε τα πάντα – λεει - για να διασφαλίσει ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει <><><><>
 στη ζώνη του ευρώ. Σημαντική προϋπόθεση γι αυτό είναι μετά τις εκλογές του Ιουνίου να υπάρξει μια αποτελεσματική κυβέρνηση που να τηρήσει τα συμφωνηθέντα.
Πιστεύω – συνεχίζει ο κ. Σόιμπλε - ότι οι έλληνες πολίτες δεν θα επηρεαστούν από τους...αριστερούς δημαγωγούς που υπόσχονται ότι υπάρχει και ένας εύκολος τρόπος εξόδου από την κρίση
Χωρίς τις μεταρρυθμίσεις η Ελλάδα δεν μπορεί να εξυγιάνει τα οικονομικά της να γίνει ανταγωνιστική και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.
Μόνο αν γίνουν μεταρρυθμίσεις – συνέχισε – μπορεί να συνεχίσει να ρέει χρήμα από τα κονδύλια βοήθειας της ΕΕ και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, και να υπάρξει και πάλι οικονομική προοπτική. Δεν βλέπω κανένα εναλλακτικό περιθώριο αποφάσεων.
Συμπληρώνει πάντως ότι η ευρωζώνη δε συμπεριφέρεται σκληρόκαρδα. Έχει βοηθήσει την Ελλάδα και έχουν περικοπή περισσότερα από τα μισά χρέη τους . Ποια θα ήταν η εναλλακτική λύση, διερωτάται ο κ. Σόιμπλε. Και απαντά ότι εναλλακτική θα ήταν η ριζική υποτίμηση του νέου νομίσματος που θα οδηγήσει στην εξαθλίωση των ανθρώπων.
Από makeleio, μοντάζ Γρέκι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου