Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

διαβαστε τι δηλωνουν οι αδιστακτοι πολιτικοι "ηγετες"μετα την αποτυχια σχηματισμου κυβερνησης


Κόμματα και ηγεσίες αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Λύγισαν μπροστά στο βάρος των ευθυνών που έπρεπε να αναλάβουν

Ο Σαμαράς ΄Εκανε διάγγελμα προς τον Ελληνικό λαό  "Βάλαμε πάνω από την καρέκλα το ευρώ και την Ελλάδα. Πέσαμε όμως σε ένα τείχος αλαζονίας και αδιαλλαξίας. Στις εκλογές θα αναμετρηθούν οι αριστερόστροφες <><><><>
συνιστώσες με ένα ευρωπαικό μέτωπο ισχυρό με τους νοικοκυραίους"

Βενιζέλος «Η χώρα οδεύει προς εκλογές ξανά μέσα σε πολύ λίγες μέρες. Κάποιοι έθεσαν εν ψυχρώ το στιγμιαίο κομματικό συμφέρον . Επικράτησε αλαζονία, μικροκομματισμός. Είναι πολλοί που ειδικεύονται στο εμπόριο ψευδαισθήσεων»  


Καμμένος Κάναμε μια ύστατη προσπάθεια συμμετέχοντας στη σύσκεψη από την οποία είχαμε αποκλειστεί τις προηγούμενες μέρες. Η απάντηση του κ. Σαμαρά ήταν ότι θέλει εκλογές γιατί θέλει να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας

Κουβέλης "Κάποιοι υπηρέτησαν το κομματικό συμφέρον. Η χώρα οδεύει προς τις εκλογές.
Επέμενα την πρόταση για οικουμενική κυβέρνηση. Δυστυχώς δεν επήλθε συμφωνία κι έτσι η πρότασή μας δεν έγινε δεκτή. Ας αναλάβει το κάθε κόμμα την ευθύνη του"

Παπαρήγα  Να αντιδράσει μαχητικά ο λαός στα ψευτοδιλήμματα. Η μόνη ευκαιρία που έχει ο λαός είναι να ενισχύσει το ΚΚΕ, το κόμμα που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι, δεν μπορούν να το βάλουν στο μαντρί».

Τσίπρας  Ο ΣΥΡΙΖΑ μπλόκαρε το σχηματισμό μνημονιακής κυβέρνησης «Ο λαός καταδίκασε τις μνημονιακές δυνάμεις. Για μερικές χιλιάδες ψήφους ωστόσο βρεθήκαμε στη δεύτερη θέση και δεν μπορέσαμε να κάνουμε πράξη την προεκλογική μας δέσμευση, δηλαδή μια κυβέρνηση Αριστεράς. Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να βρεθεί λύση. Καταθέσαμε πέντε άξονες που θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν την λαϊκή ετυμηγορία. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας έθεσε το δίλημμα, ή εκλογές ή μνημόνιο»

Χρυσή Αυγή  Για «κόμμα των πολιτικών κομμάτων που δεν σεβάστηκαν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού» κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή, σχολιάζοντας το αδιέξοδο στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και στην προκήρυξη νέων εκλογών.

Μπακογιάννη  "Κόμματα και ηγεσίες αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Λύγισαν μπροστά στο βάρος των ευθυνών που έπρεπε να αναλάβουν. Ελπίζω ότι στις νέες εκλογές που θα είναι πιο κρίσιμες από τις προηγούμενες, ο ελληνικός λαός θα έχει και μια νέα επιλογή ευρωπαϊκής σταθερότητας, μέσα από τη συγκρότηση του ευρύτερου δυνατού φιλοευρωπαϊκού μετώπου..."

Οικολόγοι-Πράσινοι  «To πολιτικό σύστημα αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά κατώτερο των περιστάσεων» «η αδυναμία συμφωνίας, έστω και για όσα ιεραρχήθηκαν ως πολιτικές προτεραιότητες, όπως η παραμονή στην Ευρώπη και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, προδίδει τη στρεβλή αντίληψη περί συνεργασιών των κομμάτων της Βουλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου