Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

συναυλια της συμφωνικης ορχηστρας νεων ελλαδος



Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) αποτελεί μια δυναμική πρωτοβουλία νέων μουσικών από όλη την Ελλάδα: μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και φοιτητές, από τον Έβρο, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλονίκη, τη Λαμία, τη Λάρισα, την Αθήνα, τη Ρόδο, την Κέρκυρα και την Κρήτη –με όχημα επικοινωνίας <><><><> 
το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- ένωσαν πριν από ένα χρόνο τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν έναν καινούργιο μουσικό θεσμό με έντονη δράση και σημαντική ανταπόκριση του κοινού στον ένα χρόνο από την ίδρυσή του.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης υποδέχεται και υποστηρίζει αυτή τη δημιουργική και νεανική πρωτοβουλία, προσφέροντας στο μουσικό σχήμα χώρο για την πραγματοποίηση των προβών, ενώ εντάσσει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης τη «Βραδιά Μουσικής για τη Θεσσαλονίκη», μια εκδήλωση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ), της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου «Μπολερό» Θεσσαλονίκης, με την ευγενική συμμετοχή τραγουδιστών υπό τη διεύθυνση του 19χρονου μουσικού Βαγγέλη Αραμπατζή.
Τραγούδια που «γεννήθηκαν» στη Θεσσαλονίκη, τραγούδια Θεσσαλονικέων συνθετών θα ακουστούν  μεταξύ άλλων σε μια συναυλία για την πόλη που γιορτάζει, σε μια εκδήλωση που αναδεικνύει τις πρωτοβουλίες και προσπάθειες νέων, και ταυτόχρονα την εικόνα μιας Θεσσαλονίκης νεανικής, δυναμικής και δημιουργικής.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου 2012 και ώρα 21:00 στο φουαγιέ του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου  Θεσσαλονίκης και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Πηγή kulturosupa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου