Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

νικος παπανικολαου

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

ποιος ψηφισε για πρωθυπουργο τεχνοκρατη ή προσωπικοτητα???


Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα τσιτάτα της πολιτικής που με αριστοτεχνικό μαγείρεμα αυτής της ανεπανάληπτης Ελληνικής γλώσσας σε πλασάρουν μια κυβέρνηση που ούτε καν πέρασε από το μυαλό μας.  Κυβέρνηση προσωπικοτήτων! Ποιος σας έδωσε τέτοια εντολή;
Δίκιο είχε ο Κουβέλης όταν έλεγε ότι μια κυβέρνηση τεχνοκρατών/προσωπικοτήτων είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ξεπεσμού και αδυναμίας του πολιτικού κόσμου. <><><><> 

Ψηφίσαμε εσάς. Αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε πρόβλημά σας. Πάτε σε νέες εκλογές και εμείς θα σας κρίνουμε αυτή την φορά πολύ πιο αυστηρά με φόντο την ασυνεννοησίας σας.
Θέλετε να χρησιμοποιήσετε άξιους εκτός πολιτικής ανθρώπους. Βεβαίως κάτω από την δική σας ευθύνη. Γιατί με φορτώνετε Παπαδήμους για πρωθυπουργούς; Γιατί στερείστε την βασική ικανότητα. Την συνεννόηση! Βάζετε τρικλοποδιές ο ένας στον άλλο. Κατηγορείτε ο ένας τον άλλο. Και το μόνο που δεν κάνετε είναι η προβολή των δικών σας θέσεων.
Παρακολουθούμε αυτές τις πολύ κρίσιμες για το έθνος μας στιγμές το αλαλούμ της αδυναμίας συγκρότησης κυβέρνησης. Μέσα και με πρωταγωνιστικό ρόλο η προεδρία. Αυτά που συμβαίνουν και οι δηλώσεις που γίνονται δεν δείχνουν ικανότητα για διακυβέρνηση. Πόσο θλιβερό!
Οι Ευρωπαίοι “φίλοι μας” στέλνουν στην χώρα μας ότι βλακεία του κατέβει στην γκλάβα του καθενός. Περιοδικά που γράφουν ανεύθυνα, ανώνυμα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την χώρα μας. Υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής ένωσης με άποψη μας νουθετούν και κουνούν και το δάχτυλο.
Κοντά σ’ αυτά, έμαθαν ότι πηδιόμαστε πλάκωσαν κι οι γύφτοι, έρχονται οι Τούρκοι με ευρείας έκτασης ασκήσεις πως θα κατακτήσουν την Ελλάδα την στιγμή που στην γείτονα χώρα των “αρχαίων Σκοπιανών” τα πράγματα υποδαυλιζόμενα αρχίζουν να αγριεύουν με τους Αλβανούς.
Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά τα κακά που συσσωρεύονται σαν μαύρα σύννεφα έρχεται και η Μοναστική Αθωνική Πολιτεία να απειλεί με ανεξαρτησία και να στρέφεται προς Ρωσία.
Κι εμείς συζητάμε δύο ημέρες αν το έγγραφο το έστειλε ο Καμμένος ή όχι και ποιος το έστειλε.
Πόσο θλιβερά είναι όλα αυτά!
Κύριοι τελειώνετε και κάντε εκλογές πάραυτα ξεπερνώντας κάποια τεχνικά νομικά εμπόδια, αν είναι δυνατόν και την άλλη Κυριακή. Με έναν κανόνα.  Σεβασμό στην λαϊκή εντολή. Οι καιροί ου μενετοί!

Πηγή αέν ριστεύειν
γράφει ο αρισταρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου