Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

νικος παπανικολαου

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

ο καραογλου επεβαλε την γιορτη της σημαιας

Σήμερα το πρωί στις 9.30  θα ξεκινήσει η Γιορτή Σημαίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης. Περίπου 700 στρατιώτες, ανάμεσά τους        >>>>>
και 40 έφιπποι, θα παρελάσουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα κάνουν τέσσερις στάσεις, όπου και θα γίνεται έπαρση σημαίας.
Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στο υποβρύχιο "Παπανικολής", ο Γιάννης Μπουτάρης, ξεκαθάρισε πως δεν θα δώσει το παρών ούτε στη μαθητική παρέλαση, ούτε στην "Γιορτή της Σημαίας".  Ερωτώμενος από δημοσιογράφους το λόγο για τον οποίο δεν θα δώσει το παρών, είπε χαριτολογώντας "Επειδή πονάει το δόντι μου, αλλά και να μην πονούσε, δεν θα πήγαινα".
Σχολιάζοντας την "Γιορτή της Σημαίας", είπε «Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο εορτασμός του 2012 πρέπει να ξεφύγει από το κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών και να κάνει την πόλη γνωστή ανά τον κόσμο» και ότι "αισθάνομαι προσβεβλημένος διότι ο υπουργός αποφάσισε χωρίς καν να με ενημερώσει. Ουσιαστικά παρέκαμψε την τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν μου αρέσει το αποφασίζουμε και διατάζουμε", ενώ πρόσθεσε πως "δεν μπορούμε να μετατρέψουμε τη γιορτή σε Ντίσνεϊλαντ".
Κατά τα άλλα ...... κ α λ ά !!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου