Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

λιγα απο την σημερινη συνεδριαση του δημοτικου συμβουλιου

Τον απολογισμό της Ταμειακής Διαχείρισης του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενέκρινε σήμερα, κατά την 26η τακτική συνεδρίασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επανέλαβε την πρόταση να δημιουργηθεί μια ομάδα στη Θεσσαλονίκη σε κάθε άθλημα, πρόταση  >>>>>>
την οποία είχε συζητήσει με τον αείμνηστο Παναγιωτη Σπύρου. Είπε πριν λίγο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου: «Πρέπει να δημιουργηθεί μια ομάδα ποδοσφαιρική στην πόλη, ο ΠΑΟΚ, μια ομάδα ο Άρης στο μπασκετ, γιατί ότι και να λέτε μόνο ο Άρης υπάρχει στο μπάσκετ και για να μην ειναι παραπονεμένος ο Ηρακλής, στο βόλευ ο Ηρακλής»

Δύο από τα "φυτά" της παράταξης Γκιουλέκα δίνουν και πάλι παράσταση στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης. Η καημένη "δυσλεξική" Δρίτσα δήλωσε ότι δεν είναι "φίλη" με τον Δήμαρχο και δεν θέλει να κάνει παρέα μαζί του !!!!! Επίσης "απείλησε" ότι δεν θα ξαναπάει σε αποστολή (εκδρομή), γιατί δεν την βάζουν να μείνει μαζί (απ΄όσο κατάλαβα και κατάλαβα πολύ καλά) με την ομάδα του Μπουτάρη. Μα είσαι με τα καλά σου κυρα-Δρίτσα, θα πάει ο άνθρωπος να βγάλει τα μάτια του μόνος του.! (και με γεια το ξανθό μαλάκι, σε έκανε ...κοριτσάκι!!!!)
Λόγο επίσης έβγαλε και το ξανθούλικο λάχανο ΄Αννα Ευθυμίου,που μονίμως δεν καταλαβαίνει!!!!!
Καλά κ.Πρόεδρε, τόσο δύσκολα θέματα συζητάτε κάθε φορά στο δημοτικό συμβούλιο που δεν μπορεί να καταλάβει η ΄Αννα??? 
Όσο για τον Μάτη, .... καλά αυτός δεν παίζετε, θυμάστε την διαφήμιση....."φλώκος" 
Αυτά για σήμερα......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου