Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

τρεις ορχηστρες - ενα κοντσερτο για τη θεσσαλονικη

Με μια πρωτότυπη και πρωτόγνωρη συνεργασία η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου τιμούν την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης, με μια ξεχωριστή συναυλία με μεγαλόπρεπα έργα.
Οι τρεις ορχήστρες της Θεσσαλονίκης ενώνουν  >>>>>>
για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους, σε μια σύμπραξη με έναν ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα, τόσο ως προς την καλλιτεχνική αξία, όσο και ως προς το σαφές μήνυμα της συνεργασίας.
Υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Κάρολου Τρικολίδη οι τρεις ορχήστρες τιμούν την πόλη με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εορτασμών του «Θεσσαλονίκη 2012», την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ώρα 21:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των J.C. Bach, Tippet, Beethoven και Tchaikovsky. 
Συμμετέχει η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης σε διδασκαλία Μαίρης Κωνσταντινίδου.
 Πηγή kulturosupa 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου