Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ο γαλαζιος θιασος του κουκλοθεατρο ηταν εκει και βεβαιως ο .... "ανιθος"


Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τον ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη αποδοκίμασε τον πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια κατά την άφιξη του, καθώς και τους υπόλοιπους επισήμους που πήγαν στην εκκλησία. "Ου κοπρόσκυλα, δοσίλογοι να φύγετε" !!!!! 
>>>>>> 
ο σκυθρωπος προεδρος και οι χαρουμενοι γαλαζοι "επιτελεις"!


Στην συνέχεια όμως ο ΄Ανιθος Θεσ/νίκης πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Μίλησε εκ μέρους του λαού της πόλης, ευχαριστώντας τον κωλοτούμπα για το ΥΜΑΘ.   
Αχ παππούλη γιατί  χώνεις την μούρη σου όπου νάναι??   
Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να εκφράζεις απόψεις των πολιτών?? Ασχολήσου με τα "έργα" της εκκλησίας και άσε "την πολιτική για τους πολιτικούς". Στο έχω ξαναγράψει, αν έχεις τα .... κότσια κατέβα στον πολιτικό στίβο. Από άμβωνος  "πολιτική" κάνουν μόνο οι ανίσχυροι.

Τις ευχαριστίες του στην πολιτεία εξέφρασε κατά τη ομιλία του μετά τη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημήτριου, ο Άνθιμος. Δήλωσε "σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες, τις προσωπικές μου και του λαού της Θεσσαλονίκης, σας είμαστε ευγνώμονες και σας ευχαριστούμε που επανιδρύσατε το ΥΜΑΘ". Και κάπου εκεί ο μητροπολίτης ζήτησε από όσους βρισκόταν στο ναό να... χειροκροτήσουν και πρόσθεσε ότι "είναι μία επιβεβαίωση των ορίων της εδαφικής μας κυριαρχίας". 
Στιγμές απείρου κάλους!!!!!!! 
Θα μας τρελάνει ο άνθρωπος!!! 
Και έχει το πλεονέκτημα να είναι "ισοβίτης"!!!!!!!!

Πηγή φωτο thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου