Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ενα συντομο ανεγκδοτο "αστυνομευση της θεσσαλονίκης"!!!!!!


Στην προμήθεια ενός συστήματος ακινητοποίησης οχημάτων, γνωστού και ως «δαγκάνες», προχωρά η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια δέσμευση που είχε αναλάβει η διοίκηση του δήμου από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων της, τον περασμένο Ιανουάριο, με στόχο την αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος του παράνομου παρκαρίσματος....... >>>>>>


.....«Προχωράμε στην προμήθεια αρχικά αυτού του συστήματος ακινητοποίησης οχημάτων, το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε πιλοτικά, για να διαπιστώσουμε κατά πρώτον την αποτελεσματικότητά του. Στη συνέχεια, δεν αποκλείεται και η προμήθεια και άλλων τέτοιων συστημάτων», τονίζει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα.
Ρεπορτάζ Ευτ.Βαταλη
Είναι από την δημοσίευση στον agelioforos.gr στις 14/09/2011.
Κυρία Γούλα, ένας χρόνος πέρασε αλλά δαγκάνες δεν είδαμε και μάλλον ούτε που θα δούμε λόγω της αναβλητικότητας  και της έλλειψης αποφασιστικότητας να πάρετε ως αντιδημαρχία αλλά και συνολικά ως δήμος ριζοσπαστικές και ρηξικέλευστες αποφάσεις. ΄Εχω και μια μεγάλη απορία, τι στο διάβολο τα θέλετε τα πιλοτικά προγράμματα, τις πιλοτικές εφαρμογές και άλλα τέτοια κουραφέξαλα. Πάρτε ο αερόπλανο να σας πάει ας πούμε μέχρι το ΄Αμστερνταμ, νοικιάστε εκεί ένα auto και παρκάρετέ το παράνομα. Σε 15' θα δείτε σε κινηματογραφική ταχύτητα τι θα πει "ελεγχόμενη  στάθμευση" και πόσο κοστίζει.  
Κυρία Γούλα είναι πολύ απλά τα πράγματα. Θέλετε ή δεν θέλετε.
Και κατ΄εμέ εσείς ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ή ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ  "Τ Ι Π Ο Τ Α"  ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.   Και προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα. Δεν θέλετε να συγκρουστήτε με τους πολίτες? Δεν θέλετε να συγκρουστήτε με τους επιχειρηματίες του κέντρου (αλλά και της περιφέρειας)? Δεν θέλετε να στεναχωρέστε τους κατόχους auto και moto?
 Γενικά δεν θέλετε.......
Θα σας περιγράψω μόνο δύο περιστατικά. Κατεβαίνω την Αριστοτέλους προς την Τσιμισκή, τα μηχανάκια είναι παρκαρισμένα και από τις δύο πλευρές και κάποια   κινούνται επί της πλατείας. Ρωτώ έναν κύριο της δημοτικής αστυνομίας "αν το μέτρο της απαγόρευσης δεν ισχύει πλέον και αν ισχύει γιατί δεν γράφει τα διερχόμενα (ούτε καν παρατήρηση τους έκανε) και τα παρκαρισμένα?" Η απάντηση ήταν "δεν έχουμε σήμερα τέτοια εντολή. Σήμερα κυνηγάμε τους μικροπωλητές"!!!!!!!
Δεύτερο, πριν ένα μήνα συνεργείο από 4 ή 5 δημοτικούς αστυνομικούς αφαιρούσαν πινακίδες από παρκαρισμένα ΙΧ επί της Τσιμισκή στην διασταύρωση με την Κατούνη. Απέναντι έχει πιάτσα ΤΑΧΙ και ήταν σταθμευμένα καμιά δεκαριά. Ρωτάω τον επικεφαλής "θα πάρετε και τις πινακίδες των ταξιτζίδων" αφού την ίδια στιγμή και αυτοί ήταν το ίδιο παράνομοι. Και ο αυθάδης ασχημομούρης μουστάκιας  μου απαντά "Τι λες ρε, αυτοί ρίξανε ολόκληρη κυβέρνηση. ΄Εχουμε εντολή να μην του γράφουμε"........!!!!!
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σας ικανοποιεί η εικόνα και η λειτουργία αυτής της πόλης. 
Και να είστε σίγουρη  ότι αν υπάρξει καλυτέρευση των πραγμάτων, θα το καταλάβουμε ..... ΄Αλλωστε στην ίδια πόλη κατοικούμε, στους ίδιους δρόμους κυκλοφορούμε και αρκετές φορές στα ίδια φαγάδικα τρώμε.........
Αναρτήθηκε απο politispolis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου