Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

συναυλια του συνολου εγχορδων θεσσαλονικης



Μεγάλη επιτυχία είχε η εμφάνιση του  Συνόλου Εγχόρδων  Θεσσαλονίκης στο ΜΕΒ Sura Concert Hall της ΄Αγκυρας στην Τουρκία την Παρασκευή  19/10/2012.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 3ου International Sefika Kutluer Festival "Η ανατολή συναντάει την δύση", κλείνοντας >>>>>
τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ  που ξεκίνησαν στις 30/09/2012, με τα παρακάτω έργα : 

 
*E. Grieg - 2 Elegien (Elegische Melodien) (Strings), 
*Jose Elizondo - Princes Άδη (Φλάουτο & Strings)
*A. Piazzola - Lieber Tango (Φλάουτο & Strings)
*Jose Elizondo - Φθινόπωρο στο Μπουένος Άιρες - Tango (Φλάουτο & Strings) Σολίστ: Şefika Kutluer
*E. Grieg - Holberg-Suite (Strings)

*Νίκος Σκαλκώτας: Πέντε Έλληνες χοροί (Strings) 
*Ανώνυμος-Misket (Guvercin Ucuverdi) ένα τραγούδι Άγκυρα (Φλάουτο & Strings)
Σολίστ: Şefika Kutluer
Το Σύνολο Εγχόρδων Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε υπό την διεύθυνση του μαέστρου Στέφανου Τσιαλή με σολίστ την Şefika Kutluer στο Φλάουτο.
Το Σύνολο Εγχόρδων Θεσσαλονίκης είναι ένα ορχηστρικό σύνολο υψηλού επιπέδου που ιδρύθηκε το 2009 από τον βιολιστή Ανδρέα Παπανικολάου. Αποτελείται από κορυφαίους μουσικούς που είναι μέλη της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, το δε ρεπερτόριό της περιλαμβάνει δύσκολα έργα από την εποχή Μπαρόκ μέχρι και σύγχρονα του 21ου αιώνα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου