Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ταξιτζηδες, οι αρχοντες της πολης

Αυτοί είναι οι άρχοντες, τα αφεντικά  αυτής της πόλης. Δεν τους πειράζει κανένας. Η τροχαία τους αγνοεί, η δημοτική αστυνομία δεν τους βλέπει. Κάνουν πιάτσες όπου αυτοί "γουστάρουν" με όσα ταξί αυτοί κρίνουν ότι επιτρέπετε,    >>>>>>
διπλοπαρκάροντας και τριπλοπαρκάροντας, αγνοώντας σήματα, κοκ, αποφάσεις του δήμου και της περιφέρειας. 
Νέα πιάτσα Καραμοπούλου & Αγ.Σοφίας
Η Μητροπόλεως κατάντησε μόνιμα δρόμος μιας λωρίδας, η Τσιμισκή πολλές μέρες δύο λωρίδων (τριπλοπαρκάρισμα!) Και αλίμονο αν κατά λάθος σταματήσεις με το Ι.Χ σου στην "πιάτσα τους", θα ακούσεις  τον εξάψαλμο στα γαλλικά. Και αν είσαι και λίγο οξύθυμος, .....η σύρραξη είναι γεγονός.
 Η  τιμωρία όμως  τους έρχεται από τους ίδιους τους πολίτες, που και αυτοί με την σειρά τους τους αγνοούν. Οι ταξιτζήδες  πληρώνουν όπως όλοι μας την κρίση, πληρώνουν όμως και για την μαγκιά τους (Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική με 25 χιλ/ωρα), διπλές και τριπλές ταρίφες, επιλογή πελατείας και άλλες  παλιές τους αμαρτίες.
 Και όσο θα λειτουργούν με την "μαγκιά" και τον "τσαμπουκά" νομίζοντας ότι σ'αυτήν την πόλη όλοι  οι δρόμοι τους ανήκουν και ότι ο κάθε πολίτης θα τους παρακαλάει είναι "ΒΑΘΙΆ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ" .
Συνδικα-ληστές τύπου Λυμπερόπουλου τους έχουν πάρει στο λαιμό τους και τους έχουν απαξιώσει στα μάτια των πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου