Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

οι πανηγυρτζιδικες μερες της θεσσαλονικης

Δεν σταματούν λεπτό οι γερανοί της Τροχαίας Δεν σταματούν λεπτό οι γερανοί της Τροχαίας. "Φωτιά" έχουν πάρει από χτες και "σηκώνουν" τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα από τις οδούς όπου έχουν προγραμματιστεί διάφορες.... δράσεις. Χτες η Τροχαία "σήκωσε" δεκάδες αυτοκίνητα τόσο από την  >>>>>
Αγίου Δημήτριου όσο και από τους δρόμους γύρω από τον Λευκό Πύργο, ενώ με τον ίδιο ρυθμό αναμένεται να συνεχίσει και σήμερα. 
Μέχρι εδώ καλά, θα'λεγα άριστα. 
Οι γερανοί αυτοί  που έχουν βγει παγανιά, που κρύβονται τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου?? 
Αξιολογείται σημαντικότερη η περιφορά της σημαίας στην πόλη και τα διάφορα καραγκιοζιλίκια με τα άλογα και τις φουστανέλες (που ζούμε Θεέ μου) από τη ριμάδα τη καθημερινότητα?? 
Γιατί  πρέπει να είναι  άδειοι οι δρόμοι όταν περνάει ο Παπούλιας ή ο κωλοτούμπας ή ο κάθε  ...........ς και εμείς οι απλοί θνητοί να μη μπορούμε να κυκλοφορίσουμε ούτε με μηχανάκι?? 
Σε μια πόλη που  γίνεται της "π_υ_@ν@ς το κάγκελο" κάθε μέρα, οι γερανοί είναι απόντες. Πως θα μπορέσει επί τέλους να λειτουργήσει αυτή η πόλη,- που για να είμαστε ειλικρινείς ο καθένας μας κάνει ότι του κατεβάσει η κούτρα του- χωρίς αστυνόμευση?? 

Ααααααα και να μην ξεχάσω, 
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ, Ν'ΑΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ" ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!
ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ "Η ΕΛΛΑΣ"
ΖΗΤΩ Ο "ΑΝΙΘΟΣ"!!!  (φίλος μου)
ΖΗΤΩ Η ΑΓΚΕΛΑ!!!
ΖΗΤΩ ΤΑ (ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ) ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ !!! (καταλάβατε, αυτά που κάνουμε εισαγωγή για να τρώμε πανσέτες, μπριτζόλες, λουκάνικα κλπ)
ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ!!! (τωνης, μπενυς, φωτης)
ΖΗΤΩ Ο Μ@Λ@Κ@Σ ...................................................................................... (γωγάκης)
ΖΗΤΩ Ο CHARIE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου