Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ειπε ο μητροπολιτης θεσσαλονικης ανθιμος

Στο θέμα του βουλευτή που έβγαλε, στην Ελβετία, ένα εκατομμύριο ευρώ, στάθηκε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, στο σημερινό του κήρυγμα, πριν από λίγο, στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου. ΄Εκανε  ανάλυση για την  οικονομική κατάσταση της χώρας μας, πέρασε από τους βουλευτές, έκανε στάση στις πατάτες Νευροκοπίου, πετάχτηκε και μέχρι τα Σκόπια(αγαπημένος του προορισμός) για να κάνει και την εξωτερική του πολιτική. 
Παππούλη, αφού την πας την πολιτική(δεν ξέρω αν σε πάει αυτή, αλλά ........) κάνε και εσύ ένα κόμμα, ένα κίνημα, ένα ρεύμα ..... τέλος πάντων ότι κάτσει. Για να είσαι στο γυαλί κάθε μέρα, όπως ο φίλος σου ο Πανίκας !!!!!!!!!
Υπάρχει μια σοφή λαϊκή παροιμία <όποιος σκαλίζει τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου