Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

κουλουμα στο λονδίνο για τον ΓΑΠ











Το <απόλαυσε κάθε στιγμη ξεχωριστά> και μάλιστα εις υγείαν των ηλιθίων το  έχει κάνει τρόπο και στάση ζωής ο Γιώργος Παπανδρέου. Έτσι, δουλειά δεν είχε αυτές τις μέρες εντός Ελλάδος  και λόγω των  επικείμενων διαδικασιών  για ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ (αυτές οι μ@λ@κίες πάντα τον κούραζαν) , πήρε τα μάτια του και μαζί με την οικογένεια την έκανε  για Λονδίνο    για να ...ξεσκάσει λίγο το Σαββατοκύριακο ( όπως έκανε την προηγούμενη βδομάδα όπου πετάχτηκε μέχρι την Σκιάθο). 
 Η επιστροφή του είναι άγνωστη αλλά μάλλον για γίνει Δευτέρα, που θα συγκληθεί το πολιτικό συμβούλιο, όπου ίσως ...........  θα είναι η απαρχή για την εκλογή του νέου ηγέτη του κινήματος (κίνημα ... τρόπος του λέγειν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου