Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

το Spiegel γραφει για τον γιαννη μπουταρη


Ποιος είναι ο αγαπημένος΄Ελληνας πολιτικός των ευρωπαίων?
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης απαντά το γερμανικό περιοδικό Spiegel!
Στο εκτενές δημοσίευμα οι αρθρογράφοι επισημαίνουν πως οι αξιωματούχοι της Ε.Ε. μιλούν με πολύ θετικά σχόλια για το Γιάννη Μπουτάρη και εξαίρουν το έργο του στο δήμο Θεσσαλονίκης. 

Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει προχωρήσει σε ριζικές μεταρρυθμίσεις και έχει ήδη μειώσει τις δαπάνες της πόλης κατά 30%, αναφέρει το άρθρο.Το Spiegel επισημαίνει πως είναι ασυνήθιστο για τους διεθνείς παρατηρητές που εργάζονται για τη λεγόμενη τρόικα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Αθήνα να λένε καλά λόγια για έναν Έλληνα πολιτικό. Ένα μέλος της ομάδας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα αναφέρομενος στο  δήμαρχο Θεσσαλονίκης είπε: «Ο Γ. Μπουτάρης είναι η εξαίρεση, ένας φάρος. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να μάθουν κάτι από αυτόν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου