Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

οι επομενες συνεδριασεις του δημοτικου συμβουλιου


Για την ερχόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί η  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης που διακόπηκε  χθες από συμβασιούχους στην καθαριότητα. Μάλιστα, τη Δευτέρα έχουν προγραμματιστεί δύο συνεδριάσεις του συμβουλίου: η μία για τις 10,00 ύστερα από σχετική συνεννόηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβούλιου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για την ολοκλήρωση της διακοπείσας συνεδρίασης της 17ης Φεβρουαρίου, και η άλλη για τις 18.00 με θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, την έγκριση οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως) οικονομικού έτους 2010 του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Τριανδρίας.
Όλα αυτά βέβαια εφόσον οι πρώην συμβασιούχοι του δήμου επιτρέψουν στο Σώμα να συνεδριάσει, καθώς έχουν δηλώσει ότι θα δίνουν το «παρών» σε κάθε συνεδρίαση μέχρι να συζητήσει το αίτημά τους να τους χορηγηθεί βεβαίωση ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου