Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

παραιτηση κηπουρου


Την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού έθεσε το πρωί ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, μετά την κλοπή που σημειώθηκε σήμερα  στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. 
Στο ΠΑΣΟΚ όλοι είναι <απαρηγόρητοι> απ΄αυτήν την εξέλιξη!!!!!. και ειδικά ο <φίλος του Σπύρος Βούγιας>!!!
Προκλητική είναι όμως η μεταχείριση της οποίας τυγχάνει ο  Γερουλάνος, από την πλευρά της Ν.Δ. επί των ημερών της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά που συμπτωματικά είναι ξαδέλφια. Η Συγγρού αντιμετωπίζει σχεδόν σαν δικό της άνθρωπο τον βασικό «κηπουρό» του Γιώργου Παπανδρέου. 
Αυτά ...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου