Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

να τους χαιρομαστε !!!!!!!!! αβουλη..... βουλη

 Έχουν πεθάνει στην δουλειά οι 300..
Μιλάμε για τους 300 της Βουλής που  σκοτώνονται να μας υπηρετούν. Και συγκεκριμένα για 293 ή κάτι τέτοιο, μια που τουλάχιστον 6 - 7 βουλευτές είναι στην θέση τους.
……. την κοπάνησαν για να διαβάσουν... το Μνημόνιο;

Βλέπει κανείς τις φωτογραφίες από την σημερινή συζήτηση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την "Ρύθμιση λειτουργίας της ταχυδρομικής αγοράς, θεμάτων ηλεκτρονικών επικοινωνιών και άλλες διατάξεις", και δικαίως αναρωτιέται:
Σε ποιους μιλάει ο υπουργός;
Αίσχος για τους αχαρακτήριστους, αίσχος και για την "ποιότητα" της Δημοκρατίας μας που τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ δεν λησμονούν να λιβανίζουν.

Και μην ξεχνάτε ...... έρχονται εκλογές και όλα προκύπτουν από εμάς.......
Πηγή : greece-salonika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου