Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ο σωτηρας μας


Πρέπει να προβληματίζει  η σύγκριση Παπαδήμου-Σαμαρά ως προς το ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός από την  δημοσκόπηση της Marc για το Έθνος της Κυριακής. Σε τέτοια ερωτήματα ο εν ενεργεία πρωθυπουργός έχει προβάδισμα. Και... εδώ όμως υπάρχει ΤΟ παράδοξο.

**Πως παραμένει τόσο δημοφιλής ο Παπαδήμος όταν  προσελήφθη από τα δύο μεγάλα κόμματα ως μάνατζερ-πρωθυπουργός προκειμένου να αντεπεξέλθει σε κάτι που δεν μπορούσαν οι ίδιοι λόγω πελατειακής συμπεριφοράς?? 
**Πως παραμένει τόσο δημοφιλής ο Παπαδήμος όταν η κυβέρνησή του καταρρέει??
**Πως παραμένει τόσο δημοφιλής ο Παπαδήμος όταν αυτός ως διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος ευθύνεται για τα ανακριβή στοιχεία που έδωσε η τότε ελληνική κυβέρνηση για να γίνουμε euro-παιοι??
**Πως παραμένει τόσο δημοφιλής ο Παπαδήμος, που όταν ήταν  διοικητής στην  τράπεζας της Ελλάδος  έσκασε η φούσκα του χρηματιστηρίου??
SOTIRAΑΑΑΑ   MAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου