Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

αυτα τα σοβαρα λογια ειπε ο <παπαδήμ(ι)ος>


Η χρεοκοπία θα ήταν η μεγαλύτερη ήττα της Μεταπολίτευσης, τόνισε ο Λ.Παπαδήμ(ι)ος  της Goldman  Sachs.......

Κύριε Πρωθυπουργέ, που σας επέλεξαν  τρεις  ανίκανοι αρχηγοί για να αναλάβουν την ευθύνη για την πορεία αυτής της χώρας, όταν ήσουν στην Ευρώπη, δεν έβλεπες που πάει αυτός ο τόπος, η οικονομία, το χάλι μας  το μαύρο????????
Δεν έβλεπες γιατί ήσουν μακριά, ok. Δεν άκουγες, δεν βρέθηκε ένας χριστιανός  στις αναπτυγμένες χώρες να σου πει <ρε Παπαδήμο, το μπουρδέλο σου μπάζει νερά,  βουλιάζει και ο καπετάνιος του κάνει ταξιδάκια με την χορηγία της  Διεθνούς  σοσιαλ … του κώλου….., δεν πας κανένα σαββατοκύριακο προς τα κάτω να τους βοηθήσεις??
Που ήσουνα MEGALE ??

foto: Kopria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου