Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

το νεο τουριστικο σημα της πολης


Με σλόγκαν "Many stories, one heart", δηλαδή πολλές ιστορίες, μία καρδιά παρουσιάστηκε το νέο brand name, το νέο τουριστικό σήμα της πόλης από τον Οργανισμό Τουριστικής προβολής και Marketing Θεσσαλονίκη
Το λογότυπο και σήμα κατατεθέν της πόλης είναι μια πολύχρωμη καρδιά αποτελούμενη από διάφορες ψηφίδες που συμβολίζουν τις διαφορετικές ιστορίες και αφηγήσεις της Θεσσαλονίκης. 
Όπως τόνισε ο δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού, Γιάννης Μπουτάρης στόχος είναι η ανάδειξη της νέας τουριστικής ταυτότητας της πόλης στο εξωτερικό. Πρόσθεσε πως η Θεσσαλονίκη ξεφεύγει από τον μνημειακό της χαρακτήρα. "Δεν ξεχνάμε το Μέγα Αλέξανδρο, αλλά θα αντιμετωπίζεται ως ένα σημαντικό στοιχείο της μεγάλης ιστορικής διαδρομής της πόλης", πρόσθεσε.
Το νέο τουριστικό σήμα της πόλης θα παρουσιαστεί επίσημα στο εξωτερικό την ερχόμενη Πέμπτη σε έκθεση του Βελιγραδίου, ενώ μετά τους δημοσιογράφους θα παρουσιαστεί και σε όλους τους φορείς της πόλης. Όλοι οι δήμοι και οι φορείς της Κ. Μακεδονίας θα υιοθετήσουν το σήμα σε όποια προωθητική ενέργεια προβαίνουν στο εξωτερικό.
Πηγή  salonicanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου