Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

συνεδριασε το δημοτικο συμβουλιο


Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, έμμεσα ικανοποιεί το αίτημα των πρώην εργαζόμενων, συμβασιούχων στην καθαριότητα, που ζητούσαν από το Δήμο να βεβαιώσει ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, η πρόταση της δημοτικής Αρχής προς τους πρώην εργαζόμενους στο Δήμο Θεσσαλονίκης με συμβάσεις ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας, σχετικά με  το αίτημά τους για την παροχή βεβαίωσης ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου