Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ο αθλητικωτατος γιωργακης (paidi)




Το ΠΑΣΟΚ όπως έγραψε  η εφημερίδα “Το Παρον” χωρίς μέχρι σήμερα να διαψευστεί, πληρώνει (και όχι ο ΓΑΠ από την τσέπη του)  από τα ταμεία του κόμματος με 2.500 ευρώ τον μήνα, τον προσωπικό του γυμναστή για να τον γυμνάζει στο γυμναστήριο που στήθηκε μάλιστα στην Ιπποκράτους ειδικά γι' αυτό!  Και έτσι ο διαχρονικά φίλος του Γιώργου ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, συνεχίζει να είναι καλά αμειβόμενος και κάθε 1η του μήνα περνά από την Ιπποκράτους και εισπράττει τον μισθό του! Ενώ οι υπάλληλοι εδώ και 5 μήνες παραμένουν απλήρωτοι………..

Να ο λόγος που ο γιωργάκης είναι ακούραστος!!! Από αεροπλάνο βγαίνει, σε αεροπλάνο μπαίνει, γυρνάει όλες τις χώρες που είναι πρόεδρος (διεθνούς ….. σοσιαλ…του κώλου) , να μην παρεξηγηθούμε πάει και σε μη σοσιαλ…,  κάνει καγιάκ, τρέχει, κάνει ποδήλατο (έμαθε μάθαμε) και τα βράδια ….. τι να πούμε, δεν ξέρουμε, ….. προλαβαίνει?? Γιατί παλιά , τότε που ήταν πρωθυπουργός, πότε να προλάβει???….. 'Αλλωστε δεν ήταν και ποτέ στην Ελλάδα !!!. Στο οξωτερικό όμως δεν ξέρουμε ?????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου