Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

παρτυ στο κτηματολογιο αξιας …2.500 ευρω!


 Ρε γύφτοι και τα καναπεδάκια σας εμείς θα τα πληρώνουμε...


Μπορεί να κόβονται μισθοί, μπορεί να κόβονται επιδόματα, μπορεί υπάλληλοι να… φεύγουν στο δρόμο, όμως οι γιορτές, γιορτές! Και καλά κάνουν!  Μόνο που το κάνουν με λεφτά του ...ελληνικού λαού! 

Ψάχνοντας  βρίσκεις τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στα υπουργεία και τους εποπτευόμενους φορείς.....Και βρέθηκε πως στο Κτηματολόγιο κάνουν γιορτές, φέρνοντας catering αξίας… 2.500 ευρώ!  

Ε, ρε μπουδρέλο κράτος......  
Ας το πάρουμε απόφαση. Για να φτιαχτεί κανονικό κράτος πρέπει το υπάρχον να ισοπεδωθεί με ότι αυτό συνεπάγεται και φτου και από την αρχή. Αλλιώς........ κάθε μέρα και χειρότερα.........   Δυστυχώς !!!!!!!!!!!!!!!!
Πηγή  apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου