....πολιτες μιας πολης των αντιθεσεων και των συνθεσεων, της προοδου αλλα και της στασιμοτητας, της ηλιοφανειας αλλα και της ομιχλης, της απανεμιας αλλα και του βαρδαρη………… μια πολη ομορφη αλλα με τα σημαδια της γηρανσης πανω της…….. και δυστυχως μια πολη παρατημενη στην τυχη της και στην παρακμη της

πολιτικοκοινωνικοσατυρικο και σατιρικο blog (απαγορεύεται η είσοδος σε ηλιθίους)Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Ες αυριον τα σπουδαια


Για αύριο  το μεσημέρι μετατίθεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς. Η συνάντηση επρόκειτο να ξεκινήσει  το μεσημέρι του Σαββάτου και να συνεχιστεί την Κυριακή, αλλά  αναβλήθηκε λόγω της σοβαρής κομματικής υποχρέωσης του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου!!!!  Εδώ ο κόσμος καίγεται (που λέει ο λόγος) και  στο ΛΑΟΣ κόβουν  πρωτοχρονιάτικες πίτες ….. Και αυτός είναι ο σοβαρός λόγος που αναβάλετε η  -υποτίθεται-  κρισιμότερη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών!!!!!!!!!
Και βέβαια ο< λαοφιλέστατος> πρωθυπουργός της καρδιάς και της τσέπης μας , τι να κάνει, θα………. περιμένει  το κομμάτι από την πίτα !!!!!
Αλλά η αναβολή έδωσε άλλη μία  ευκαιρία και στον κ.Κωλοτούμπα να συσκεφτεί …………
Αν υπογράψει το νέο μνημόνιο, «θα υπογράψει», όπως τονίζουν, τον «πολιτικό του θάνατο», γιατί δεν θα μπορέσει ποτέ να πείσει τους ψηφοφόρους και την κομματική βάση για την μεγάλη κωλοτούμπα που θα έχει κάνει.
Αν δεν το υπογράψει τότε θα περάσει στην ιστορία ως ο πολιτικός που «υπέγραψε»

την επιστροφή της χώρας στη δραχμή και την οδήγησε στην χρεοκοπία.
Τι έχουν να δουν τα ..... αυτάκια μας  και να ακούσουν τα ..... ματάκια μας !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου