Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ες αυριον τα σπουδαια


Για αύριο  το μεσημέρι μετατίθεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς. Η συνάντηση επρόκειτο να ξεκινήσει  το μεσημέρι του Σαββάτου και να συνεχιστεί την Κυριακή, αλλά  αναβλήθηκε λόγω της σοβαρής κομματικής υποχρέωσης του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου!!!!  Εδώ ο κόσμος καίγεται (που λέει ο λόγος) και  στο ΛΑΟΣ κόβουν  πρωτοχρονιάτικες πίτες ….. Και αυτός είναι ο σοβαρός λόγος που αναβάλετε η  -υποτίθεται-  κρισιμότερη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών!!!!!!!!!
Και βέβαια ο< λαοφιλέστατος> πρωθυπουργός της καρδιάς και της τσέπης μας , τι να κάνει, θα………. περιμένει  το κομμάτι από την πίτα !!!!!
Αλλά η αναβολή έδωσε άλλη μία  ευκαιρία και στον κ.Κωλοτούμπα να συσκεφτεί …………
Αν υπογράψει το νέο μνημόνιο, «θα υπογράψει», όπως τονίζουν, τον «πολιτικό του θάνατο», γιατί δεν θα μπορέσει ποτέ να πείσει τους ψηφοφόρους και την κομματική βάση για την μεγάλη κωλοτούμπα που θα έχει κάνει.
Αν δεν το υπογράψει τότε θα περάσει στην ιστορία ως ο πολιτικός που «υπέγραψε»

την επιστροφή της χώρας στη δραχμή και την οδήγησε στην χρεοκοπία.
Τι έχουν να δουν τα ..... αυτάκια μας  και να ακούσουν τα ..... ματάκια μας !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου