Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ταδε εφη το paidi


Να τι περιέγραψε πριν λίγο στο Mega ο έγκριτος δημοσιογράφος του ΠΑΣΟΚ  Ι.Χασαπόπουλος....... ότι μόλις τελείωσε την ομιλία του ο πρόεδρος στην Κ.Ο. ..... <κάποιοι ... άλλοι  βολευτές ΑΠΟ ΚΑΤΩ  του  φώναζαν  να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας!>  Και αυτός ως αρχηγός  τι να κάνει, είναι δημοκράτης και ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!
Κύριε Παπανδέου,  πάρε χαμπάρι εσύ και οι παρακείμενοι κηπουροί σου, ότι έκανες ένα μεγάλο λάθος στη πολιτική σου καριέρα. Μας ξύπνησες και αρχίσαμε να βλέπουμε την πραγματικότητα και όχι όνειρα .....όνειρα.... πράσινα και μπλε. 
 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ,ΟΥΤΕ ΚΑΦΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ,ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ (σαν μερικούς δικούς σου), ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΟΜΙΣΘΟΙ (όπως μερικοί δικοί σου {Θέος...}), ΟΥΤΕ ...........   
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ  ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ  ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Γιωργάκη, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ , γιατί η δική σου ????? ........ εσύ είσαι ΔΙΕΘΝΗΣ παίκτης - πρόεδρος  στην Διεθνή ..... του Κώλου... ,γυρολόγος-ταξιδιάρης-ταξιδευτής κ.λ.π.(σε ζηλεύω)
Κατάλαβες κ. Πρόεδρε???
Διαβάστε τι είπε το paidi  <Σήκωσα έναν σταυρό επί δύο χρόνια, που δεν μας αναλογούσε. Έχασα φιλίες, στοίχισε στην οικογένειά μου, θυσίασα οικειοθελώς την πρωθυπουργία...> και συμπλήρωσε: <Με έβρισαν, με λοιδόρησαν, με αποκάλεσαν προδότη, με απείλησαν με Γουδή>.................(δεν σε ζηλεύω)
Και  συμπληρώνουμε  ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ & ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου